У Києві розкрили схему фейкових побачень: деталі

Як ошукували чоловіків

У Києві викрили шахраїв, які під керівництвом росіянина організували схему фейкових побачень для ошукування чоловіків. Подробиці розповіли у столичній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними відомства, у Печерському районі Києва працювало "елітне" кафе. Сюди учасники шахрайської схеми заманювали під виглядом побачень чоловіків. Для цього створили спеціальний кол-центр. Його "працівники" під виглядом дівчат призначали у кафе зустрічі чоловікам на сайті швидких знайомств.

Потенційним жертвам учасниці схеми представлялися бізнес-леді, студентками або дочками заможних бізнесменів. На "побачення" приїздили на орендованому елітному автомобілі з водієм. Далі чоловікам пропонували замовити у кафе вечерю "на виніс". Вартість звичайних страв коштували у десятеро дорожче. Насправді ж цю їжу шахраї купляли у найближчому супермаркеті. За таку вечерю чоловіки сплачували від 4 до 17 тисяч гривень. Після сплати дівчина зникала під приводом того, що її нібито терміново викликають додому.

У схемі брали участь близько десяти осіб, з них правоохоронці затримали трьох, зокрема організатора. Щодня від схеми потерпали десятки чоловіків, а учасники "заробляли" до 60 тисяч гривень на день. Слідчі дії тривають, додали у прокуратурі столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в міжнародному аеропорту "Бориспіль" на три роки заборонили в’їзд в Україну росіянину. Він виявився гітаристом російського рок-гурту "Город 312". Музикант кілька разів незаконно відвідував окупований Крим. 

Читайте також, що  в аеропорту "Бориспіль" росіянка намагалася обдурити прикордонників. Жінці заборонили відвідувати Україну через незаконні відвідування окупованого Криму.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Светлана

10 січня 2022, 09:43

То есть с газом для украинцев можно, а с едой нельзя? И в чем тут криминал, Зе тоже обманывает, причем всю страну и че то никто его не арестовывает и не уличает в обмане.

Morrison

23 грудня 2021, 18:31

так а в чём же обман?:) "Стоимость обычных блюд стоили в десять раз дороже. На самом же деле эту еду мошенники покупали в ближайшем супермаркете. За такой ужин мужчины платили от 4 до 17 тысяч гривен. После оплаты девушка исчезала под предлогом, что ее якобы срочно вызывают домой." – ржака! по каким статьям КК будут наказывать? "ибать дала, а замуж не вышла?":)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися