На кордоні затримали диверсантів, які прямували до Києва (ФОТО)

Подробиці розповіли українські прикордонники

На українському кордоні виявили чоловіків, причетних до діяльності проти держави. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

За даними прикордонників, троє підозрілих осіб прямували до Києва. Під час перевірки документів чоловіків на українському кордоні спрацювала одна з баз даних правоохоронців. Виявилося, що двоє громадян України 1983 і 1993 року народження та один росіянин причетні до діяльності проти держави. Окрім того, один із затриманих брав участь у незаконних збройних формуваннях так званої "ДНР". Чоловіків передали співробітникам Національної поліції України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві два білоруські підприємства ДП "АвтоМАЗ Україна" та ТОВ "З іноземними інвестиціями "Торговий Дім "МАЗ-Україна" перейшли в управління національного агентства "АРМА". Подробиці — в нашому матеріалі. 

Нагадаємо, мер Борисполя Володимир Борисенко оприлюднив відео з юними захисниками України, які створили свій блокпост та перевіряють проїжджаючи повз автомобілі.

Читайте також, як у Києві провели масштабну спецоперацію щодо шпигунів та наркодилерів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися