На Київщині знайшли валізу з розчленованим тілом

Подробиці розповіли в поліції

В Обухівському районі Київської області на березі водойми знайшли частини тіла вбитої жінки. Про це повідомили у поліції регіону, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, розчленоване тіло виявили у валізі на березі водойми між селами Нові та Старі Безрадичі сьогодні, 5 червня. На місце події виїхало керівництво обласної поліції, криміналісти, слідчі та кінологи.

"Шановні громадяни, якщо ви володієте інформацією стосовно даної події, просимо повідомляти на лінію "102", — закликали в поліції Київщини.

Правоохоронці працюють над встановленням особи загиблої та обставин вбивства, шукають можливих свідків та очевидців, роблять подворовий обхід. За фактом умисного вбивства відкрили кримінальне провадження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва під час гасіння пожежі у багатоповерхівці виявили тіла жінки та дитини з ознаками тілесних ушкоджень. За даними рятувальників, чотирьохрічний хлопчик знаходився у ванній та був ще живий. Дитина померла у кареті швидкої допомоги. Тіло жінки знайшли на підлозі на кухні. За фактом умисного вбивства та підпалу відкрили два кримінальних провадження. Ймовірного підозрюваного в цих злочинах затримали.

Читайте також, як у Києві провели масштабну спецоперацію щодо шпигунів та наркодилерів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися