У Києві затримали кількох диверсантів: подробиці (ФОТО)

Про затриманих зрадників розповіли в поліції

У Києві затримали кількох підозрілих чоловіків. Про роботу з виявлення зрадників українського народу розповіли у Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, одного чоловіка затримали в Оболонському районі Києва на одному з блокпостів. Пасажир міжміського автобуса помітно нервував та постійно плутався у своїй особистій інформації. Чоловік не зміг чітко назвати патрульним своє ім'я та адресу проживання. Під час перевірки виявилося, що 54-річний чоловік може бути причетний до незаконних збройних формувань.

Ще трьох чоловіків віком від 26 до 39 років затримали у Дарницькому районі Києва, неподалік місця ракетного обстрілу Дарницького вагоноремонтного заводу (ДВРЗ). Вони фотографували руйнування, що завдали російські крилаті ракети ДВРЗ, та пересилали фото на російський номер. Усіх затриманих передали слідчим.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок ракетних обстрілів російських окупантів знищені три виробничих цеха Дарницького вагоноремонтного заводу. В "Укрзалізниці" показали знищене ворожими ракетами підприємство після брехливих заяв російських посадовців про нібито розташування на ДВРЗ танків Т-72 та іншої бронетехніки.

Нагадаємо, в МВС України попередили, що у Києві та Київській області, а також в інших регіонах України останнім часом побільшало диверсійних груп.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися