В одній з багатоповерхівок Києва чоловік до смерті побив жінку (ФОТО)

Подробиці вбивства розповіли в поліції

У Києві затримали чоловіка, який в одній із багатоповерхівок до смерті побив свою співмешканку. Про вбивство розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

Надзвичайна подія трапилась в Оболонському районі Києва. Мешканець столиці, 38-річний киянин, жорстоко побив 45-річну жінку. Потерпіла від отриманих травм померла. Це трапилось вранці 19 червня в одній з квартир на вулиці Вишгородська. Про вбивство жінки в поліцію заяв сусід.

На місці вбивства працювали слідчі та спецпризначенці. Начальник Оболонського управління поліції Віктор Михайленко заявив, що на тілі загиблої експерти виявили численні забої та травми.

"Смертельні тілесні ушкодження жінці завдав її 38-річний співмешканець, який перебував у стані алкогольного сп’яніння", — заявив Михайленко.

За його словами, напередодні між співмешканцями виник побутовий конфлікт. Фігурант бив жінку руками та ногами. З місця події вилучили речові докази. За причетність до вбивства жінки її співмешканця затримали. Йому загрожує до п’ятнадцяти років тюрми. Триває досудове розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Нагадаємо, у Києві два білоруські підприємства ДП "АвтоМАЗ Україна" та ТОВ "З іноземними інвестиціями "Торговий Дім "МАЗ-Україна" перейшли в управління національного агентства "АРМА". Подробиці — в нашому матеріалі. 

Читайте також, що у Києві заарештували сотні вагонів ексміністра оборони України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися