Черновецький відреагував на підозру у державній зраді

Яка реакція колишнього мера Києва

Колишній мер Києва Леонід Черновецький заявив, що про підозру у державній зраді, про що інформували в Офісі генерального прокурора України дізнався зі ЗМІ. Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook, передають "Коментарі".

За його словами, підозру від прокурорів він не отримував.

"Поки що не можу нічого коментувати по суті, бо жодних повісток чи інших документів не отримував. Формулювання звинувачення, яке прозвучало в ЗМІ, — "про заклики до зміни кордонів України" розцінюю, як якесь повне непорозуміння", — заявив Черновецький.

Ексмер столиці запевнив, що щиро любить Україну. "Вважаю загибель українців трагедією, а війну проти України – злочином! Як бізнесмен та політик – прикладаю всі свої можливості для допомоги Україні та її швидкій перемозі!" — йдеться в заяві Черновецького.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишньому міському голові Києва повідомили про підозру у державній зраді. В Офісі генпрокурора України стверджують, що на наступний день після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну ексмер столиці на власній сторінці у Facebook закликав до визнання кордонів терористичних організацій "Донецька народна республіка" та "Луганська народна республіка". 

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, що у Києві заарештували сотні вагонів ексміністра оборони України.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися