На Київщині затримали серійних крадіїв-гастролерів (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

У Київській області затримали серійних крадіїв, які обкрадали приватні оселі мешканців кількох районів регіону. Про злочинців-гастролерів розповіли в поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, до організованого злочинного угруповання, окрім організатора та його помічника, входили ще троє виконавців. Загалом зафіксовано дев’ять епізодів крадіжок. Чоловіки обкрадали приватні будинки мешканців Бучанського, Обухівського, Фастівського та Бориспільського, районів Київської області.

До осель потерпілих крадії потрапляли через вікна та після зламу замків. З домівок мешканців крали готівку, ювелірні прикраси та цінне майно, забирали навіть велосипеди та електроінструменти. Учасників організованого злочинного угруповання затримали. Організував групу крадіїв колишній таксист, 42-річний житель Запоріжжя. Він планував крадіжки, забезпечував поплічників транспортом та розподіляв "прибутки". Правоохоронці вилучили під час обшуків у помешканнях крадіїв біжутерію, годинники, мобільні телефони та речі, якими користувались під час скоєння крадіжок.

Затриманих фігурантів кримінальної справи перевіряють на причетність до скоєння інших злочинів на території України. Учасникам організованого злочинного угруповання загрожує до шести років тюрми. 


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві контррозвідники затримали агента російських спецслужб, який коригував ракетні удари по столиці. Серед об’єктів, по якому цілив ворог, був стратегічно важливий оборонний завод. Агентом загарбників виявся працівник одного з машинобудівних підприємств. Окрім того, ще одного поплічника російських окупантів викрили на одному з київських державних підприємств.

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як народний депутат України Андрій Деркач допомагав російським спецслужбам готувати захоплення Києва. Деталі — в відеосюжеті СБУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися