У Броварах порушника комендантської години розстріляли з автомата

Подробиці розповіли в поліції

У Броварах боєць територіальної оборони відкрив вогонь по порушнику комендантської години. Про це пише видання "Трибуна-Бровари" з посиланням на Броварське районне управління поліції, передають "Коментарі".

Стрілянина сталася у центрі Броварів в ніч на 1 липня на бульварі Незалежності. Під час патрулювання вулиць міста добровольці з територіальної оборони помітили людей, які розпивали алкоголь під час комендантської години. Один з порушників під час перевірки документів почав тікати.

На вимогу зупинитися втікач не відреагував, тоді представник терооборони вистрілив в його бік із автомата Калашникова. Кулі влучили в ноги. Пораненого 34-річного чоловіка доставили до центральної лікарні Броварів. Медики повідомили, що через вогнепальне поранення у постраждалого переломи стегна та гомілки. Зараз він перебуває в реанімації. Лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості.

Правоохоронці з’ясували, що втікач перебував у розшуку за крадіжку. Бійцю територіальної оборони, який відкрив вогонь по чоловіку, оголосили про підозру в замаху на навмисне вбивство з перевищенням заходів для затримання. За фактом стрілянини відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 та ч. 1 ст. 118 Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві контррозвідники затримали агента російських спецслужб, який коригував ракетні удари по столиці. Серед об’єктів, по якому цілив ворог, був стратегічно важливий оборонний завод. Агентом загарбників виявся працівник одного з машинобудівних підприємств. Окрім того, ще одного поплічника російських окупантів викрили на одному з київських державних підприємств.

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як народний депутат України Андрій Деркач допомагав російським спецслужбам готувати захоплення Києва. Деталі — в відеосюжеті СБУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися