У Києві активіст намагався підкупити народного депутата (ФОТО)

Подробиці розповіли в прокуратурі столиці

У Києві за спробу підкупу народного депутата України судитимуть керівника громадської організації. Про це розповіли у Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

Громадська організація, яку очолює звинувачений у спробі підкупу народного обранця, опікується авторськими правами музичних виконавців на території України. Через помічника нардепа, який очолює один з підкомітетів Верховної Ради України, активіст пропонував 100 тисяч доларів. Гроші намагався передати політику за блокування законопроєкту. Цим документом мали внести зміни до закону, щоб значно знизити корупційні ризики у сфері захисту авторських прав.

Голову громадської спілки затримали під час передачі помічнику народного депутата всієї суми коштів. Печерська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо активіста за кількома статями Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві контррозвідники затримали агента російських спецслужб, який коригував ракетні удари по столиці. Серед об’єктів, по якому цілив ворог, був стратегічно важливий оборонний завод. Окрім того, ще одного поплічника російських окупантів викрили на одному з київських державних підприємств.

Нагадаємо, працівники Служби безпеки України знешкодили злочинне угруповання, що діяло у Києві під виглядом добровольчого батальйону. 

Читайте також, як народний депутат України Андрій Деркач допомагав російським спецслужбам готувати захоплення Києва. Деталі — в відеосюжеті СБУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися