У житловому мікрорайоні Києва стався вибух: подробиці (ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну подію у столиці

В Подільському районі Києва стався вибух в одному з будинків на житловому масиві Виноградар. Про надзвичайну подію у столиці розповіли в поліції Києва, передають "Коментарі".

Мешканці будинку на вулиці Василя Порика викликали наряд поліції через шум та крики з сусідньої квартири. На місці події з’ясувалося, що власник оселі зачинився у квартирі, поводився агресивно та погрожував підірвати гранату. Правоохоронці евакуювали мешканців будинку та почали перемовини з озброєним чоловіком.

За словами начальника слідчого управління поліції Києва Дмитра Шумейко, чоловік поводився неадекватно, лаявся та кричав, а на контакт з перемовниками не йшов. Правоохоронці припустили, що він знаходився в стані наркотичного сп’яніння.

"Порушник підірвав гранату. Внаслідок цієї події поліцейські і мешканці будинку не постраждали. Порушнику надана медична допомога та він госпіталізований до лікарняного закладу", — прокоментував Шумейко.

Особу підривника встановили. Ним виявився 39-річний наркозалежний мешканець столиці. Киянин і раніше потрапляв у поле зору поліцейських. За фактом незаконного поводження з боєприпасами та погрози правоохоронцям відкрили кримінальні провадження. Чоловіку загрожує до семи років тюрми. Слідчі дії тривають.

скоротили графік роботи всіх видів громадського транспорту із 06:00 до 21:00. Раніше на такий самий графік перевели роботу метрополітену в Києві.

В центрі Києва перекрили головну вулицю. Через "парад" знищеної бойової техніки російських окупантів на Хрещатику маршрут автобусу №114 не курсуватиме вулицею Хрещатик з 22 до 25 серпня. Нову схему руху цього маршруту можна подивитись за посиланням.

Влада Києва та у Київській обласній військовій адміністрації закликали місцевих мешканців бути особливо пильними цього тижня, завчасно планувати свої поїздки, дотримуватися комендантської години та за сигналів повітряної тривоги одразу прямувати в укриття.

Киянам та гостям столиці не радять відвідувати місця масового скупчення людей та закликають особливо відповідально ставитись до сигналів повітряної тривоги 23 та 24 серпня.

Читайте також, що в Ірпені на тиждень перекрили рух автомобільного транспорту в районі залізничного мосту. 

Читайте также