В лісополосі у Києві знайшли тіло вбитої жінки (ВІДЕО)

Що відомо про вбивство

У Києві в лісосмузі одна з місцевих мешканок знайшла тіло мертвої жінки. Про вбивство розповів начальник Голосіївського управління поліції Араік Кочкадамян, передають "Коментарі".

За його словами, вбивство сталося в Голосіївському районі Києва наприкінці минулого тижня. Про знайдений у лісосмузі труп жінки в поліцію повідомила місцева мешканка 26 серпня. Тіло загиблої знайшли на вулиці Академіка Заболотного. В той же день правоохоронці розкрили злочин та за підозрою в умисному вбивстві затримали 53-річного сусіда померлої. Виявилося, що чоловік задушив жінку після застілля.

"Місцевий житель разом з потерпілою проживали у одній багатоповерхівці. За декілька годин до події вони розпивали алкоголь, а далі разом вийшли з під’їзду та направились у бік лісосмуги, де згодом заявниця виявила тіло жінки з ознаками насильницької смерті", — розповів начальник Голосіївського управління поліції.

Під час обшуків у квартирі затриманого чоловіка вилучили речові докази. Експертиза підтвердила, що жінка померла внаслідок асфіксії. За умисне вбивство підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років тюрми.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва затримали кримчанина за підозрою в умисному вбивстві. Він деякий час проживав у вагончику на території металобази. Разом з ним там мешкали 24-річна жінка та його знайомий. Чоловіки часто вживали разом алкоголь та сварились. Між чоловіками сталася бійка, під час якої кримчанин задушив товариша мотузкою, а потім закопав труп неподалік.

Нагадаємо, у Києві компанія молодиків жорстоко побила перехожого. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні. Про бійку у центрі столиці в поліцію заявив очевидець. На Поштовій площі четверо хлопців гуртом накинулись на киянина. Молодики били чоловіка навіть після того, як він впав на землю та втратив свідомість, а потім втекли до метро. Столичні оперативники затримали усіх — це 18-річні мешканці Києва, студенти столичних вишів.

А у селі Димер місцева мешканка вдарила свого чоловіка ножем у груди та намагалася приховати вбивство. Жінка сама зателефонувала до поліції. Спочатку заявила, що виявила свого цивільного чоловіка мертвим з різаною раною у грудях, але потім зізналася у злочині.

Читайте також і дивіться відео, як у центрі Києва через сварку з дружиною чоловік потрощив бейсбольною битою чужий автомобіль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися