У Києві затримали пенсіонера, що застрелив із рушниці дружину (ВІДЕО)

Жінка померла на місці до прибуття швидкої

 У Києві правоохоронці затримали 63-річного місцевого мешканця за вбивство дружини. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Києва.

"Під час словесної сварки зловмисник взяв рушницю і вистрелив жінці у живіт. Від отриманого ушкодження потерпіла померла на місці. За скоєне фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що місцева мешканка повідомила у поліцію про те, що під час сварки її батько вистрелив з рушниці у матір. Черговий негайно направив у квартиру на проспект Червоної калини слідчо-оперативні групи та лікарів.

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Зураб Мелікідзе, зловмисника затримали на місці події.

"З місця події ми вилучили речові докази, серед яких ймовірне знаряддя вчинення злочину, та направили їх на проведення експертного дослідження", - зазначає Зураб Мелікідзе.

За погодженням із Деснянською окружною прокуратурою міста Києва, правоохоронці повідомили порушнику про підозру у вчиненні умисного вбивства. Наразі суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Київська прокуратура передала ЗСУ близько 500 млн грн з арештованих рахунківОфіс Генерального прокурора повідомляє, що Подільською окружною прокуратурою міста Києва в межах розслідування у кримінальному провадженні на користь ЗСУ передано 500 млн грн з арештованих рахунків.

"Коментарі" повідомляють: під Києвом вантажівка з’їхала у кювет та перекинулась. Очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що на Білоцерківщині 29-річний водій м’ясокомбінату не врахував дорожню обстановку. Вантажівка з’їхала у кювет та перекинулась.  Повідомляється, що водій перевищив швидкість, вантажівку кинуло на зустрічну смугу, і автомобіль став некерованим. 

Також на сайті: у Києві патрульні завадили чоловіку вкоротити собі віку. Про це повідомила Патрульна поліція Києва на сторінці у Facebook.

Читайте также