Київська прокуратура передала ЗСУ близько 500 млн грн з арештованих рахунків

На користь Збройних Сил України передано майже 500 млн грн арештованих коштів

Офіс Генерального прокурора повідомляє, що Подільською окружною прокуратурою міста Києва в межах розслідування у кримінальному провадженні на користь ЗСУ передано 500 млн грн з арештованих рахунків.

"За даними слідства, засновник одного із українських сільськогосподарських товариств разом з представниками так званої "ЛНР" здійснив переоформлення товариства в реєстраційних та податкових органах окупаційної влади РФ. У подальшому він намагався вивести кошти з підконтрольних рахунків в одному з банків в Україні. У межах слідства банківські рахунки товариства та його засновника арештовано, а розміщені на них кошти в сумі майже 500 млн грн передано на користь Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами привласнення майна та колабораційної діяльності здійснюється Подільським управлінням поліції ГУ Нацполіції у м. Києві за матеріалами СБУ.

"Коментарі" повідомляють: під Києвом вантажівка з’їхала у кювет та перекинулась. Очільник поліції Київської області Андрій Нєбитов повідомив, що на Білоцерківщині 29-річний водій м’ясокомбінату не врахував дорожню обстановку. Вантажівка з’їхала у кювет та перекинулась.  Повідомляється, що водій перевищив швидкість, вантажівку кинуло на зустрічну смугу, і автомобіль став некерованим. 

Також на сайті: у Києві патрульні завадили чоловіку вкоротити собі віку. Про це повідомила Патрульна поліція Києва на сторінці у Facebook.

Читайте далі: у Києві за державну зраду судитимуть коригувальницю ворожого вогнюСлідство виявило, що з березня по червень поточного року 60-річна мешканка Києва збирала інформацію про місця розташування важливих об’єктів на Київщині. Зловмисниця разом з іншим громадянином України діяла на замовлення спецслужб РФ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися