У Києві 16-річна студентка жорстоко побила 13-річну дівчину посеред вулиці

Один із очевидців зняв інцидент на мобільний телефон

У Києві на початку вересня 16-річна студентка на майданчику жорстоко побила свою 13-річну знайому. Між дівчатами виник словесний конфлікт, а потім кривдниця вдарила потерпілу по обличчю, схопила за волосся та повалила на землю.

Про це повідомила поліція Києва.

Один із очевидців зняв інцидент на мобільний телефон та анонімно виклав у Мережі. Відеоматеріал використали у якості речового доказу вчинення злочину.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом побоїв і катування. Неповнолітній повідомили про підозру у скоєнні злочину за ч.1 ст. 126 КкУ - побої і мордування.

Санкція статті передбачає сплату штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року. Досудове розслідування триває.

Нагадуємо, що у Києві затримали пенсіонера, що застрелив із рушниці дружину. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Києва. "Під час словесної сварки зловмисник взяв рушницю і вистрелив жінці у живіт. Від отриманого ушкодження потерпіла померла на місці. За скоєне фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні. Як розповів начальник Деснянського управління поліції Зураб Мелікідзе, зловмисника затримали на місці події.

Пожежа у Києві: жінка вистрибнула з вікна, чоловік загинув усередині палаючої квартири. У Деснянському районі столиці під час пожежі у квартирі загинули двоє людей. Про це повідомили у ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій Києва. Про це повідомляють "Коментарі".

"Коментарі" писали, що у Києві розбирають аварійний містУ Києві комунальники проводять протиаварійні роботи на Дегтярівському шляхопроводі, демонтуючи слабкі та пошкоджені елементи. "Першочергові протиаварійні роботи було виконано, щоб не допустити аварійних ситуацій на шляхопроводі", - розповіли у КК "Київавтодор".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися