Мешканець Київщини збрехав про мобілізацію та виманював кошти у родини (ВІДЕО)

Правоохоронці викрили шахрая, який видавав себе за військового та виманював кошти

Поліція Київщини викрила шахрая, який видавав себе за військового та виманював кошти у громадян.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Про злочин в поліцію повідомила жінка, яка заявила, що 31-річний далекий родич тривалий час ошукував її родичів, колег та знайомих. Чоловік розповідав усім, що воює і потребує коштів на амуніцію та спецтехніку.

Потерпіла неодноразово перераховувала шахраю гроші, будучи впевненою, що допомагає ЗСУ. Також залучила до збору колег і знайомих. Загалом зібрана сума становила понад 80 тисяч гривень. Довірилась аферисту і 71-річна матір потерпілої, і також певний час допомагала чоловіку переказами.  

Поліція Білоцерківщини знайшла чоловіка і доставила у Таращанське відділення поліції, де той зізнався у шахрайстві. Зловмисник розповів, що отримані кошти він витратив на алкоголь, розваги та онлайн-казино. 

Правоохоронці, за фактом шахрайства та за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру [ч.1 ст.190 ККУ]. Йому загрожує обмеження волі до 3 років.

Нагадуємо, що у Києві 16-річна студентка на майданчику жорстоко побила свою 13-річну знайому. Між дівчатами виник словесний конфлікт, а потім кривдниця вдарила потерпілу по обличчю, схопила за волосся та повалила на землю. Про це повідомили в поліції Києва. Один із очевидців зняв інцидент на мобільний телефон та анонімно виклав у Мережі. Відеоматеріал використали у якості речового доказу вчинення злочину.

"Коментарі" писали, що у Києві затримали пенсіонера, що застрелив із рушниці дружину. Правоохоронці затримали 63-річного місцевого мешканця за вбивство дружини. Про це повідомили у ГУ Нацполіції Києва. "Під час словесної сварки зловмисник взяв рушницю і вистрелив жінці у живіт. Від отриманого ушкодження потерпіла померла на місці. За скоєне фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі", - йдеться в повідомленні.

Пожежа у Києві: жінка вистрибнула з вікна, чоловік загинув усередині палаючої квартириУ Деснянському районі столиці під час пожежі у квартирі загинули двоє людей. Про це повідомили у ГУ Держслужби з надзвичайних ситуацій Києва. Коли бійці ДСНС встановлювали пожежну драбину, виявили під будинком тіло жінки. Як пізніше було встановлено, вона вистрибнула з вікна до приїзду рятувальників. Під час гасіння пожежі рятувальники знайшли у квартирі тіло чоловіка. Про це повідомляють "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

28 вересня 2022, 12:03

помогала мужу преданиями. Источник: https://kyiv.comments.ua/news/offense/2022/12570-zhitel-kievschiny-sovral-o-mobilizacii-i-vymanival-sredstva-u-semi-video.html © Comments.ua Чем помогала? Замысловато излагаете.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися