У Києві чоловік викрав дружину товариша за борг у 7 тисяч доларів (ФОТО, ВІДЕО)

Військовий ЗСУ негайно відреагував та зупинив нападника

У Києві затримали чоловіка, який намагався викрасти дружину товариша через борги. Це помітив військовий, який затримав зловмисника та викликав правоохоронців.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Києва.

Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Подія сталася вчора, 5 жовтня, біля мосту Патона у Печерському районі.

Проїжджаючи поряд, військовий ЗСУ помітив жінку із зав’язаними руками, яку штовхав в автомобіль чоловік. Зловмисник зупинився на узбіччі, що дозволило жінці вийти з машини, і в цей момент її побачив військовослужбовець. 

"Військовий негайно відреагував та зупинив нападника. Правоохоронці встановили, що місцевий мешканець 1967 року народження вирішив викрасти дружину свого товариша, який нібито заборгував йому майже 7 тисяч доларів США. Фігурант зустрів 43-річну потерпілу біля її будинку в Оболонському районі та силою заштовхав в автомобіль. Далі він зв’язав жінці руки та заклеїв рот скотчем і, погрожуючи зброєю, повіз її", – повідомили у поліції.

Під час обшуку автомобіля правоохоронці виявили та вилучили пістолет із набоями. Зброю було направлено на експертизу.

За фактом викрадення людини відкрито кримінальне провадження. Затриманому повідомили про підозру.

У Києві засуджено убивцю водія таксі: наніс ножовий удар у шиюДо 14 років позбавлення волі з конфіскацією майна засуджено вбивцю водія таксі. Київська міська прокуратура повідомила про обвинувальний вирок громадянину Республіки Молдова, який з корисливих мотивів вчинив розбійний напад та вбивство 22-річного водія таксі. Обвинувачений наніс водію удар ножем в шию, завдавши смертельне поранення, після чого забрав особисті речі потерпілого та втік з місця скоєння злочину, - пишуть "Коментарі".

Нагадуємо, що у Київській області водій насмерть збив двох дітей і не зупинивсяПро це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов. Керманич Volkswagen здійснив наїзд на дівчат 6 та 8 років, не зупинився, продовжив рух, але не впорався з керуванням, в’їхав у дерево. Далі вибрався із салону, намагався втекти, але був зупинений очевидцями аварії. Одна дівчинка загинула на дорозі, другу намагались врятувати, але вона теж померла.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися