На Київщині знайшли уламки дрона-шахеда

Що відомо про ворожий безпілотник

На території одного з районів Київської області правоохоронці вилучили уламки дрона-шахеда. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, пошукова група співробітників Національної гвардії України знайшла уламки ворожого ударного безпілотника. Дрон-шахед збили Сили протиповітряної оборони під час чергової атаки російських окупантів. Частини безпілотника знаходилися поряд зі ставком. 

"Поліцейські провели огляд місця події та вилучили уламки. Потерпілих або пошкоджень інфраструктури немає. Закликаю громадян під час сигналів повітряної тривоги проходити в укриття", — заявив Нєбитов. 

Днями у Київській області українські військові відбили щонайменше чотири потужних ракетних атаки. Керівник регіональної поліції оприлюднив фото місця падіння однієї зі збитих ракет російських окупантів в одному із районів Київської області. Ворожу ракету збили в суботу, 22 жовтня. На місці працювали поліцейські та працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій України.

Окрім того, днями в Обухівському районі Київської області з водойми дістали уламки збитої ракети російських окупантів. Про збиту ракету, що впала у водойму, рятувальникам розповіли місцеві мешканці. Люди звернулися з проханням щодо обстеження місцевої акваторії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що днями в Броварах під час повітряної тривоги прогримів потужний вибух. Броварський міський голова Ігор Сапожко повідомив, що над містом був знищений ворожий безпілотник.

Дивіться також відео, як патрульні поліцейські збили дрон-камікадзе над Києвом.

Читайте також, що у Вишгородському районі Київської області знайшли ворожий безпілотник-розвідник.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися