У Києві п’яний чоловік влаштував стрілянину (ФОТО)

Що відомо про затримання стрілка

У Голосіївському районі Києва чоловік вживав алкоголь та влаштував стрілянину на вулиці. Про це розповіли в столичній Патрульній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, напередодні ввечері екіпаж поліції отримав повідомлення про те, що на вулиці Краматорській лунають постріли. Поліцейські опитали заявницю та направилися до місця проживання стрільця. Двері квартири відчинив нетверезий 44-річний чоловік. З’ясувалося, що в нього відбувся конфлікт з родичкою. Під час сварки він здійснив постріли в напрямку жінки.

Інспектори Патрульної поліції Києва затримали стрільця. Виявилося, що чоловік не має дозволу на зберігання та носіння зброї, а сам пістолет, з якого він стріляв, — викрадений. Затриманий пояснив, що придбав зброю в інтернеті. Обставини події тепер встановлюють слідчі Голосіївського управління поліції.

Нагадаємо, у Києві затримали адміністратора ломбарду. В Святошинському районі столиці адміністратор одного із ломбардів купував викрадене майно та зберігав у приміщенні боєприпаси. Фінансова установа розташована на вулиці Булаховського. В приміщенні ломбарду провели обшуки, під час яких вилучили мисливську рушницю, дві бойові гранати, понад 700 набоїв різного калібру, а також ювелірні вироби та інші речові докази.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварському районі Київської області сталося умисне вбивство. В селі Рудня, що неподалік Броварів, лікарі знайшли мертву жінку. За фактом умисного вбивства затримали 33-річного чоловіка. Поліцейські з’ясували, що між співмешканцями виникла сварка, під час якої чоловік вдарив жінку металевим прутом по голові. Від отриманого удару 39-річна потерпіла померла на місці. 

Читайте також, як депутат та столичний банкір організували схему втечі ухилянтів за кордон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися