На Київщині вантажівка на смерть збила літню жінку (ФОТО)

Подробиці аварії розповіли в поліції

У Київській області правоохоронці з'ясовують обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди за участі вантажного автомобіля. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними поліції, смертельна аварія сталася в Тетієві. На нерегульованому перехресті вантажний автомобіль Renault збив літню жінку. Пенсіонерка померла на місці ДТП до приїзду медиків. Відомо, що за кермом вантажівки Renault був 38-річний водій-механік. Наїзд на 79-річну жінку стався, коли вона переходила дорогу в невстановленому місці. Правоохоронці Київщини оприлюднили фото с місця смертельної ДТП та закликали пішоходів переходити дорогу лише у дозволених місцях. 

Нагадаємо, у Києві затримали адміністратора ломбарду. В Святошинському районі столиці адміністратор одного із ломбардів купував викрадене майно та зберігав у приміщенні боєприпаси. Фінансова установа розташована на вулиці Булаховського. В приміщенні ломбарду провели обшуки, під час яких вилучили мисливську рушницю, дві бойові гранати, понад 700 набоїв різного калібру, а також ювелірні вироби та інші речові докази.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Солом’янському районі Києва неподалік станції метро "Шулявська" через п’яного водія сталася смертельна ДТП. На проспекті Перемоги у Києві водій автомобіля Mercedes врізався в автомобіль Skoda. Внаслідок зіткнення водій та пасажирка легковика Skoda отримали травми несумісні із життям.

Ще одна смертельна аварія сталася в Оболонському районі Києва. На Гостомельському шосе зіткнулися два легкових автомобілі. Водій автомобіля Ford Sierra виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Dacia Logan. Внаслідок ДТП водій автомобіля Ford загинув на місці. Водія автомобілю Dacia госпіталізували в лікарню.

Дивіться також відео, як патрульні поліцейські збили дрон-камікадзе над Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися