Наніс численні удари ножем: у Києві чоловік мало не вбив власних батьків

У Києві слідчі повідомили про підозру чоловіку, який мало не вбив власних батьків

У Києві чоловік мало не вбив власних батьків. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Під час сварки зловмисник наніс численні удари ножем батьку, а також травмував ножем матір. Чоловіка на місці скоєння злочину затримали патрульні поліцейські. За скоєне місцевому мешканцю загрожує довічне ув’язнення", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські з’ясували, що подружжя отримало тяжкі поранення під час сварки з сином. Батько отримав проникаюче поранення живота, численні порізи рук та обличчя, а мати - проникаюче поранення живота. Наразі потерпілі перебувають у медичному закладі.

Зловмисником виявився 31-річний уродженець міста Києва.

З місця події правоохоронці вилучили ніж зі слідами крові та інші речові докази, які направлені на відповідні експертні дослідження. 

"Наразі за погодженням із Дніпровською окружною прокуратурою міста Києва ми повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове слідство", - зазначив начальник відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Валерій Джус.

На Київщині чоловік насмерть збив велосипедиста, втік та спалив авто. Під Києвом водій збив велосипедиста, втік та підпалив своє авто, щоб приховати сліди злочину. Правоохоронці розшукали винуватця смертельного ДТП. Про це повідомляє поліція Київщини, передають "Коментарі".

У Києві чоловік порізав колеса авто військового через білий хрест на машині. Зловмисник порізав колеса на припаркованому уздовж дороги мікроавтобусі  "Форд" через те, що йому не сподобались позначки на ньому.

В СБУ дізналися, хто наводив ракетні удари по КиєвуСБУ встановили особу та зібрали вичерпну доказову базу на чоловіка, який постачав військам РФ координати для ракетних ударів по Києву. Про це повідомила Служба безпеки України у Telegram.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися