У Києві чоловік влаштував грабіж на заправці через відмову продати алкоголь (ФОТО)

Фігуранту загрожує від семи до десяти років ув’язнення

Столичні правоохоронці затримали чоловіка за скоєння грабежу на заправці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Порушник хотів придбати алкогольний напій на заправці після 22:00, а коли касир йому відмовила – відібрав дві пляшки алкоголю та поїхав. Надалі підозрюваний разом із товаришем, не зважаючи на комендантську годину, продовжив відпочинок, доки їх не затримали правоохоронці. Фігуранту загрожує від семи до десяти років ув’язнення. 

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Вирішується питання щодо оголошення про підозру затриманому.

На Київщині чоловік насмерть збив велосипедиста, втік та спалив авто. Під Києвом водій збив велосипедиста, втік та підпалив своє авто, щоб приховати сліди злочину. Правоохоронці розшукали винуватця смертельного ДТП. Про це повідомляє поліція Київщини, передають "Коментарі".

У Києві чоловік порізав колеса авто військового через білий хрест на машині. Зловмисник порізав колеса на припаркованому уздовж дороги мікроавтобусі  "Форд" через те, що йому не сподобались позначки на ньому.

Киянин підтримував збройну агресію рф: слідчі завершили розслідування. Правопорушник поширював матеріали, в яких містилось підтримання збройної агресії рф проти України. Слідчі поліції Києва завершили розслідування щодо киянина, який у мережі виправдовував та визнавав правомірною збройну агресію рф.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися