Конфлікт обернувся спаленою автівкою: у Києві чоловік спалив машину медика

У столиці чоловік через конфлікт спалив машину медпрацівника

У Києві чоловік через конфлікт спалив машину медика. Столичні оперативники затримали порушника. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Біля медичного закладу на бульварі Тараса Шевченка чоловік підпалив автівку медпрацівника. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Правоохоронці встановили та затримали правопорушника. Ним виявився затримали 42-річний місцевий мешканець.

"Ми з’ясували, що на вулиці між чоловіком та медичними працівниками виник раптовий конфлікт. Тож порушник вирішив помститися, взяв пластикове відро з різними сміттєвими відходами, підніс до припаркованого автомобіля та підпалив. У результаті події транспортний засіб був знищений вщент. Як з’ясувалось згодом, автівка належить медику", - розповів начальник Шевченківського управління поліції Ігор Падюк.

Встановлено, що зловмисник наніс майнової шкоди потерпілому на загальну суму близько 1 500 000 гривень.

За фактом умисного пошкодження майна слідчі розпочали кримінальне провадження та повідомили затриманому про підозру. Фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі.

На Київщині чоловік насмерть збив велосипедиста, втік та спалив авто. Під Києвом водій збив велосипедиста, втік та підпалив своє авто, щоб приховати сліди злочину. Правоохоронці розшукали винуватця смертельного ДТП. Про це повідомляє поліція Київщини, передають "Коментарі".

У Києві чоловік порізав колеса авто військового через білий хрест на машині. Зловмисник порізав колеса на припаркованому уздовж дороги мікроавтобусі  "Форд" через те, що йому не сподобались позначки на ньому.

Киянин підтримував збройну агресію рф: слідчі завершили розслідування. Правопорушник поширював матеріали, в яких містилось підтримання збройної агресії рф проти України Слідчі поліції Києва завершили розслідування щодо киянина, який у мережі виправдовував та визнавав правомірною збройну агресію рф. Про це повідомляють "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися