На Подолі молодик обікрав продавця електронних сигарет (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці розбійного нападу розповіли в поліції

У Києві затримали 17-річного парубка за розбійний напад на продавця електронних сигарет на Подолі. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції.

За даними правоохоронців, молодик домовився із продавцем придбати оптову партію електронних сигарет. Під час зустрічі покупець отримав три коробки з товаром, а потім розпилив газовий балончик продавцю в обличчя, вдарив його та втік. Розбійний напад стався на вулиці Почайнинській.

Потерпілий розповів поліції, що на зустріч "покупець" приїхав із двома товаришами, які чекали на нього неподалік. У вкрадених пакунках було 600 пристроїв для куріння. Крадія затримали разом з його товаришами у Солом’янському районі Києва. Сховати вкрадені сигарети хлопець планував у знайомої. Під час обшуку слідчі вилучили речові докази, а також знаряддя вчинення злочину.

Затриманому готують повідомлення про підозру та вирішують питання щодо обрання запобіжного заходу. Юнаку загрожує від восьми до п’ятнадцяти років тюрми із конфіскацією майна.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві затримали шахрая, який видавав себе за співробітника СБУ. Чоловік обіцяв одному з підприємств "уникнення" санкцій Ради національної безпеки і оборони України. За свої "послуги" планував отримати пів мільйона доларів. Шахрай також обіцяв підприємцю закриття кримінального провадження щодо представників цієї компанії, до керівного складу якої раніше входив росіянин.

Нагадаємо, у Києві викрили схему незаконного перетину державного кордону України шляхом внесення відомств до системи "Шлях" та затримали групу людей. Схему переправлення через державний кордон України чоловіків призовного віку організував керівник громадської організації. Подробиці — в нашому матеріалі.

Окрім того, за схожою схемою з використанням посадовцями системи "Шлях" правоохоронці затримали керівника Броварської районної військової адміністрації Павла Проскочило та його радника під час нібито отримання хабаря у 350 тисяч гривень. Після цього посадовець взяв участь у сесії районної ради, під час якої спростував підозри прокуратури та заявив, що продовжує виконувати свої обов’язки на посаді, однак був відсторонений. 

Читайте також, як контррозвідники знешкодили диверсантів, що шпигували за Києвом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися