На Київщині вилучили контрафактний алкоголь на мільйон гривень (ВІДЕО)

Що відомо про виготовлення фальсифікату

В Білій Церкві вилучили контрафактний алкоголь майже на мільйон гривень. Подробиці про фальсифікат розповіли в поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, виробництво контрафактного алкоголю налагодив 44-річний місцевий ділок. В одному з гаражів у Білій Церкві "бізнесмен" зберігав майже три сотні безакцизних ємностей з алкоголем об’ємом по п’ять літрів кожна та понад 160 ящиків з сурогатом у фольгованому упакуванні по 10 літрів кожна.

Фальсифікат вилучили. Зараз вирішують питання щодо арешту вилученого майна та проведення експертиз. За фактом незаконного виготовлення, зберігання та збуту алкоголю, а також підробки акцизних марок відкрили кримінальне провадження. Досудове слідство триває. Фігуранту кримінальної справи загрожує до семи років тюрми.

Нагадаємо, столичні митники викрили спробу незаконного пересилання з України до США пристроїв для несанкціонованого відмикання замків. Нелегальний товар виявили під час перевірки посилки з Чернівців. В документах для митного контролю було зазначено, що до США відправляють десять інструментів вартістю 300 доларів. Однак в міжнародному відправленні замість легальних інструментів знайшли відмички українського виробництва.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Гостомелі відновив роботу відділ митного оформлення "Вишневе". Український офіс міжнародної логістичної компанії "Кюне і Нагель", де розташовано митний пост, планує за кілька тижнів планують завершити розчищення території від завалів, спричинених бойовими діями. Зараз на території компанії "Кюне і Нагель" знов працює місце прибуття автотранспорту на площі 4,5 тисячі квадратних метрів. Роботу митного складу не тільки відновили, а й збільшили його площу майже вдвічі — з 234 до 450 квадратних метрів. Тут також знаходиться особовий склад підрозділу митного оформлення Київської митниці.

Читайте також, що у Києві та Київській області вилучили велику кількість підроблених ліків від раку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися