Пасажир київського метро мав при собі кілограм наркотиків (ФОТО)

Слідчі київського метрополітену повідомили про підозру наркодилеру

Правоохоронці столичного метро затримали чоловіка з солями Альфа-PVP, які він планував реалізувати з метою заробітку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

На станції метро "Героїв Дніпра" поліцейські помітили пасажира, котрий підозріло себе поводив та зупинили його для перевірки. У результаті поверхневого огляду у громадянина виявлено речовину, схожу на небезпечний психотроп – солі Альфа-PVP.

"При огляді ми вилучили в нього 75 згортків з солями Альфа-PVP загальною вагою понад кілограм. Відомо, що правопорушник доставляв наркотичні речовини "клієнтам" та планував таким чином незаконно збагатитись. Все вилучене ми відправили на відповідну експертизу. На даний час ми з’ясовуємо походження наркотичного засобу та інших осіб, які можуть бути причетні до цього кримінального правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Тепер наркодилеру загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

З нарколабораторії у Києві вилучено "товару" на 25 мільйонів гривень. Правоохоронці столичного метрополітену ліквідували нарколабораторію з "товаром" на 25 мільйонів гривень. Поліцейські зупинили пасажира метро для перевірки, у ході якої виявили наркотик – мефедрон. Провівши невідкладний обшук за місцем мешкання фігуранта, слідчі виявили у помешканні "домашню" лабораторію з виготовлення наркотичного засобу та майже 30 кілограмів вже готової до збуту речовини.

Хотів збути "товар": у київському метро затримали неповнолітнього з наркотиками. На станції київського метро "Академмістечко" правоохоронці зупинили громадянина, який поводив себе підозріло. Побачивши поліцейських, молодик намагався втекти. Поліцейські зупинили у метро 16-річного киянина та при перевірці виявили у нього 25 згортків з амфетаміном. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися