Під Києвом порушник комендантської години їхав напідпитку та зі зброєю (ФОТО)

Правопорушник їхав напідпитку та зі зброєю у автівці під час комендантської години

Поліція Київщини виявила правопорушника, який під час комендантської години їхав напідпитку зі зброєю у автівці. Про це повідомляє пресслужба поліції Київської області.

1 грудня, о 00:35 годині, правоохоронці зупинили автомобіль "Fiat". 49-річний водій, що порушував комендантську годину, керував транспортним засобом у стані алкогольного сп‘яніння. 

При огляді автомобіля поліцейські помітили пістолет та ніж. Слідчі вилучили речові докази та направили на відповідну експертизу.

За фактом незаконного поводження зі зброєю розпочато досудове розслідування. Фігурантові загрожує до 7 років позбавлення волі.

Крім того, поліцейські склали відносно водія протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

У Києві вщент п'яний водій їздив зустрічною смугою. Поліцейські зупинили транспортний засіб, що їхав зустрічною смугою. Під час спілкування з 40-річним водієм, інспектори одразу помітили ознаки алкогольного сп'яніння.

Прилад Drager показав результат - три стрілочки. Це означає, що водій керував автомобілем із рівнем алкоголю в крові більш як 5 проміле. Це перевищує допустимий показник у понад 25 разів.

Столичний форсаж під час війни: водії дорогих авто їздять напідпитку та дрифтують містом. Лише за один день поліція зупинила на вулиці Володимирській за період часу від 20-ї до 22-ї години трьох порушників: Mercedes, BMW та Porsche. Усі грубо порушили ПДР. До того ж, водій Mercedes був з ознаками алкогольного сп'яніння.

У Києві викрили двох наркодилерів з "товаром" на 600 тис. грн. Повідомлено про підозру двом особам, які займалися збутом особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах. У ході проведених обшуків за місцями мешкання наркодилерів правоохоронці вилучили 280 пакунків та брекетів з розфасованими наркотичними засобами загальною масою понад 2 кг, предмет, схожий на зброю, а також грошові кошти.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися