У Києві п'яний чоловік зарізав свого сина (ФОТО, ВІДЕО)

Слідчі поліції Києва повідомили про підозру чоловіку, який вбив свого сина

Перебуваючи напідпитку, киянин розпочав конфлікт із своїм сином та в ході суперечки вдарив його ножем у груди. Потерпілий помер на місці. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

До поліції надійшло повідомлення, що у будинку на вулиці Патріотів у Києві 58–річний чоловік вдарив ножем свого 36-річного сина. За вказаною адресою негайно виїхали правоохоронці, бригада швидкої медичної допомоги та співробітники карного розшуку.

Прибувши на місце події, поліція виявила власника оселі, його дружину та сина, який не подавав ознак життя. Оглянувши тіло, лікарі констатували, що смерть потерпілого настала від ножового удару в грудну клітину.

З’ясувалось, що тілесне ушкодження померлому спричинив його батько під час чергового конфлікту. Перебуваючи напідпитку, фігурант схопив кухонний ніж та вдарив ним сина у груди.

Правоохоронці затримали зловмисника та повідомили йому про підозру у скоєнні умисного вбивства. Суд обрав чоловіку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Фігуранту загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. 

У Києві чоловік зарізав дружину та намагався замаскувати вбивство під суїцид. У Києві під час сварки чоловік вдарив жінку ножем у груди, а потім намагався приховати злочин під виглядом суїциду.

На місці події поліція виявила померлу з ножовим пораненням грудної клітини, а також її п'яного чоловіка, який запевняв, що жінка вчинила самогубство.

Під час спілкування вбивця зізнався, що вдарив жінку ножем у груди, а коли зрозумів, що вона не подає ознак життя - вирішив замаскувати вбивство під суїцид. Для цього чоловік зробив поріз у жінки на зап’ясті.

Мешканець Київщини під час застілля вбив сокирою власну сестру. У селі Бзів 56-річний чоловік спільно із сестрою розпивали спиртні напої. Між ними виник конфлікт, в результаті якого остання вдарила чоловіка по обличчю та у відповідь отримала від брата удар обухом сокири по голові. Правопорушник, вчинивши злочин, пішов з дому. Коли повернувся, виявив тіло мертвої сестри.

Особисто розстріляв цивільного під Бучею: СБУ ідентифікувала ватажка окупантів. Встановлено особу російського загарбника, який вчинив умисне вбивство цивільного під час тимчасової окупації Київської області.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися