У Києві п'яний чоловік викрав службову автівку та розбив її в ДТП (ФОТО)

Чоловік вирішив викрасти службове авто та проїхатись столицею

У Києві судитимуть чоловіка за незаконне заволодіння службовою автівкою. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Подія трапилась у вересні 2022 року. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік викрав автівку підприємства, а згодом спричинив ДТП. Під час документації автопригоди правоохоронці встановили, що розбитий "Шевроле" перебував у розшуку.

Правоохоронці з’ясували, що керманич авто працював на приватному підприємстві охоронцем. Під час нічного чергування, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік вирішив викрасти службове авто та проїхатись столицею. 21–річний водій не впорався з керуванням і скоїв ДТП.

Слідчий Голосіївського управління поліції затримав раніше не судимого уродженця Дніпропетровської області та повідомив йому про підозру у незаконному заволодінні транспортним засобом. Під час слідства суд обрав крадію запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. 

Досудове розслідування завершено, а матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом скеровано до суду для розгляду справи по суті. За вчиненні дії обвинуваченому загрожує до восьми років за ґратами з конфіскацією майна або без такої.

У Києві вщент п'яний водій їздив зустрічною смугою. Поліцейські зупинили транспортний засіб, що їхав зустрічною смугою. Під час спілкування з 40-річним водієм, інспектори одразу помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Прилад Drager показав результат - три стрілочки. Це означає, що водій керував автомобілем із рівнем алкоголю в крові більш як 5 проміле. Це перевищує допустимий показник у понад 25 разів.

Столичний форсаж під час війни: водії дорогих авто їздять напідпитку та дрифтують містом. Лише за один день поліція зупинила на вулиці Володимирській за період часу від 20-ї до 22-ї години трьох порушників: Mercedes, BMW та Porsche. Усі грубо порушили ПДР. До того ж, водій Mercedes був з ознаками алкогольного сп'яніння.

На Київщині чоловік насмерть збив велосипедиста, втік та спалив авто. Під Києвом водій збив велосипедиста, втік та підпалив своє авто, щоб приховати сліди злочину. Правоохоронці розшукали винуватця смертельного ДТП.

Читайте также