На Київщині колаборант до смерті забив знайомого лопатою (ВІДЕО)

Подробиці вбивства розповіли в поліції

В Гостомелі під час окупації міста російськими військами чоловік забив до смерті знайомого лопатою. Про вбивство розповіли в поліції Київської області, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що в березні цього року, перебуваючи в окупації, двоє чоловіків розпивали алкоголь. Між ними почалася сварка. Під час конфлікту 37-річний чоловік став наносити 56-річному товаришу удари по голові металевою частиною лопати. Внаслідок отриманих травм потерпілий згодом помер.

Мешканцю Гостомеля повідомили про підозру за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Підозрюваному загрожує до десяти років тюрми. Окрім того, в вересні цього чоловіка засудили за колабораційну діяльність до п’яти років тюрми з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю протягом 10 років.

у Києві на станції метро "Лісова" чоловік потрапив під поїзд. Через надзвичайну ситуацію рух поїздів метро червоною лінією тимчасово відбувався від станції "Академмістечко" до станції "Дарниця". Чоловіка затиснуло між платформою та потягом. Тіло загиблого рятувальники діставали годину.

Днями в Дарницькому районі Києва на житловому масиві Осокорки стався вибух в приватному житловому будинку. Після вибуху в двоповерховій приватній садибі, розташованій на вулиці Садовій, сталася пожежа. Вибухнула невідома речовина, через що житловий будинок зазнав значних руйнувань. Рятувальникам довелося розбирати зруйновані вибухом обвалені конструкції. 

Нагадаємо, в Броварах стався вибух на виробничому підприємстві. На заводі з виробництва пластикових вікон вибухнув твердопаливний котел. Внаслідок вибуху від отриманих травм загинули на місці двоє чоловіків віком 38 і 43 років. Також постраждав 67-річний заступник директора виробництва. Його з опіками доставили до Броварської лікарні.

Окрім того, в Броварах в одній з багатоповерхівок житлового комплексу "Лісовий квартал" вибухнув газ в салоні лазерної епіляції. Після вибуху в підвальному приміщенні багатоповерхового житлового будинку на вулиці Київській, 247 сталася пожежа.  

Читайте також, що на заводі в Голосіївському районі Києва стався вибух.

Читайте также