До «Київавтодору» прийшли з обшуками через розкрадання бюджетних коштів

Правоохоронці проводять обшуки в корпорації «Київавтодор», районних КП ШЕУ та у підрядників

Правоохоронці прийшли з обшуками до КК "Київавтодор", районних КП ШЕУ та підрядників - виявлено факт привласнення бюджетних коштів. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

Київська міська прокуратура разом із слідчими СУ ГУ Нацполіції в Києві та працівниками УСР в Києві ДСР Нацполіції України проводять 20 одночасних обшуків у приміщеннях КК "Київавтодор", районних КП ШЕУ столиці та підрядних організацій.

Дії правоохоронців пов'язані з розслідуванням факту привласнення бюджетних коштів співробітниками КК "Київавтодор" та КП ШЕУ деяких районаів Києва - Подільського, Печерського, Солом’янського та Шевченківського. Підозрюється, що службові особи забезпечували перемогу підпорядкованих та афілійованих підприємств у державних закупівлях на послуги з капітального ремонту доріг, благоустрою та ліквідації аварійної ямковості у столиці.

Обшуки проводяться за 20 адресами у Києві, Київській та Одеській областях. Перевіряються місця знаходження комунальних підприємств, підрядних та субпідрядних організацій, а також осіб, які можуть бути причетними до протиправної схеми.

Слідчі дії тривають.

picture

Нагадуємо, що в Києві директор будівельної компанії отримав підозру у привласненні коштів на ремонті укриття в інтернаті. Столичні слідчі повідомили про підозру директору будівельної компанії, який зобов'язувався провести ремонт у бомбосховищі одного з державних інтернатів, але замість цього підробив документи та привласнив частину коштів.
Також у Києві повідомлено про підозру восьми учасникам схеми, включаючи трьох посадовців КО "Київмедспецтранс", за фактом привласнення понад 12,6 мільйонів гривень, виділених на карети швидкої медичної допомоги. Було проведено 16 закупівель запчастин для карет швидкої медичної допомоги, при чому ціни на ці запчастини були завищені на загальну суму понад 12,6 мільйонів гривень. 


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

22 липня 2023, 16:10

Как? И эти тоже? А ведь какие молодцы были, как ковидные деньги осваивали...

кайдаш

22 липня 2023, 10:26

Після приходу до влади мерзотної команди слуг у 2019 році ворюги в Україні як з цепу зірвалися. Крадуть всі, починаючи з команди зе і закінчуючи всим чиновництвом. Особливо наразі, коли бюджет країни повністю поповнюють США та ЄС ! Коли Україна тікає кров'ю ! Коли гине на війні цвіт нації ! Взяти тільки одного міністра оборони , - хотів вкрасти 17 мільярдів на харчуванні солдат але був викритий. Та президент особисто прохав його не йти у відставку. Тоді резніков вкрав 33, 8 мільярдів на закупівлі зброї . Тєї зброї, що так необхідна на фронті ! І нічого, президент навіть і вухом не повів. І це верховний головнокомандувач, армії якого не вистачає зброї ! А чому ? мабуть тому, що за висновками світових експертів з корупції , 2/3 вкраденого передається наверх. ! Думай -ТЕ . Слава Україні ! Смерть ворогам !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися