В аеропорту "Бориспіль" іноземець намагався потрапити в Україну за рекордний хабар

Подробиці розповіли прикордонники

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" іноземний громадянин намагався підкупити прикордонників, щоб потрапити в Україну. Про це розповіли у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

За даними відомства, громадянин Індії прибув в аеропорт "Бориспіль" з Об’єднаних Арабських Еміратів. Під час перевірки пасажирів авіарейсу з Шарджі 26-річний чоловік заявив, що прибув в Україну навчатися. Проте підтвердити мету свого візиту іноземець не зміг. Через це йому відмовили у в’їзді в Україну, але індієць спробував підкупити інспекторку прикордонного контроля.

Іноземець запропонував за пропуск через кордон тисячу доларів. Коли прикордонниця відмовилась від хабаря, він продовжував наполягати. Іноземця затримали співробітники безпеки Держприкордонслужби та поліцейські. За спробу підкупу відносно "студента" відкрили кримінальне провадження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що лише за добу у міжнародному аеропорту "Бориспіль" українським прикордонникам пропонували сотні доларів хабарів. Один з випадків стався за участю громадянина Непалу, який також прибув в Україну авіарейсом з ОАЕ. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, в міжнародному аеропорту "Київ" (Жуляни) не пропустили в Україну російську модель та на три роки заборонили в’їзд росіянину, який виявився гітаристом російського рок-гурту "Город 312". 

Читайте також, що  в аеропорту "Бориспіль" росіянка намагалася обдурити прикордонників. Жінці заборонили відвідувати Україну через незаконні відвідування окупованого Криму.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ник

12 січня 2022, 22:10

Офигеть! В Борисполе шо, зажрались? Там всегда 10 долларов хватало

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися