Прикордонники розповіли про розміри хабарів в аеропорту "Бориспіль"

Скільки пропонують грошей, щоб потрапити в Україну або за кордон

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" за добу українським прикордонникам туристи двічі пропонували хабарі. Про це розповіли у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

Найбільше грошей за добу українським прикордонникам запропонував громадянин Непалу. Іноземець прибув в аеропорт "Бориспіль" авіарейсом з Об’єднаних Арабських Еміратів. Мету свого візиту в Україну він підтвердити не зміг. Інспектору прикордонного контролю турист запропонував 700 доларів за безперешкодний пропуск через кордон. Внаслідок таких дій іноземцю заборонили в'їзд в Україну на три роки.

Інший випадок спроби дати хабаря українським прикордонникам стався з жінкою, яка намагалася вилетіти з аеропорту "Бориспіль" з неповнолітньою дитиною без належних документів. У громадянки України, яка планувала потрапити до Франції, не було нотаріально завіреної згоди від батька на виїзд дитини за кордон. Для "вирішення питання" українка запропонувала прикордонникам 100 доларів. Працівники Держприкордонслужби відмовились від хабаря та відмовили жінці у виїзді за кордон.

Нагадаємо, в міжнародному аеропорту "Київ" (Жуляни) не пропустили в Україну російську модель. Подробиці — у нашому матеріалі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у міжнародному аеропорту "Бориспіль" на три роки заборонили в’їзд в Україну росіянину. Він виявився гітаристом російського рок-гурту "Город 312". Музикант кілька разів незаконно відвідував окупований Крим. 

Читайте також, що  в аеропорту "Бориспіль" росіянка намагалася обдурити прикордонників. Жінці заборонили відвідувати Україну через незаконні відвідування окупованого Криму.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ник

7 січня 2022, 16:50

Брэхня! Жлобам в Борисполе 10 долларов хватает. А за 700 они как цыгане всем табором будут вокруг тебя ламбаду отплясывать до самого выхода.

Алекс

7 січня 2022, 14:40

Т.е. о людях которые предложили более 700$ вообще ничего не известно. Синдром выжившего на практике. Очень полезная статья

Алекс

7 січня 2022, 14:39

Т.е. о людях которые предложили более 700$ вообще ничего не известно. Синдром выжившего на практике. Очень полезная статья

Иван

7 січня 2022, 11:06

Зато в одесском аэропорту работники аэропорта провоцируют граждан незаконными методами и не предусмотренными требованиямина дачу взяток . Пограничники при этом от них открещиваются. Мы тут ни при чем

владимир владимирович

7 січня 2022, 11:03

Непонятно, уже нет коррупции или мало давали?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися