В аеропорту Києва не пропустили в Україну російську модель (ВІДЕО)

Українські прикордонники розповіли подробиці

В міжнародному аеропорту "Київ" на молоду громадянку Росії чекав неприємний сюрприз від українських прикордонників. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Державної прикордонної служби України.

За даними відомства, росіянка прилетіла в українську столицю з Польщі. Під час перевірки пасажирів авіарейсу з Варшави прикордонники встановили, що громадянка РФ неодноразово порушувала порядок відвідування території окупованого Криму. Останній раз дівчина відвідувала Крим влітку цього року. На окуповану територію вона літала авіарейсом з Москви. У Криму росіянка брала участь в модельних зйомках та розповіла про це українським прикордонникам самостійно.

За порушення українського законодавства на російську модель склали адміністративний протокол. Громадянці РФ також заборонили в’їзд в Україну протягом трьох років.


Нагадаємо, у Києві викрили шахраїв, які під керівництвом росіянина організували схему фейкових побачень для ошукування чоловіків. У Печерському районі столиці працювало "елітне" кафе. Сюди учасники шахрайської схеми заманювали під виглядом побачень чоловіків. Для цього створили спеціальний кол-центр. Його "працівники" під виглядом дівчат призначали у кафе зустрічі чоловікам на сайті швидких знайомств.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в міжнародному аеропорту "Бориспіль" на три роки заборонили в’їзд в Україну росіянину. Він виявився гітаристом російського рок-гурту "Город 312". Музикант кілька разів незаконно відвідував окупований Крим. 

Читайте також, що  в аеропорту "Бориспіль" росіянка намагалася обдурити прикордонників. Жінці заборонили відвідувати Україну через незаконні відвідування окупованого Криму.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися