Від авіаудару на Київщині зруйноване селище (ФОТО)

Є загиблі та поранені

Російські окупанти у вівторок, 8 березня, завдали авіаудару по селищу, розташованому на межі Київської та Житомирської області. Про наслідки обстрілів повідомили у Національній поліції України у Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, внаслідок обстрілу селища Пісківка одна людина загинула, ще двоє мирних мешканців отримали поранення. У населеному пункті зруйновані дев’ять осель.

"8 березня о 21.30 російська авіація завдала удару по селищу Пісківка в Бучанському районі. Ворог скинув бомби просто на житлові будинки мирного населеного пункту. Внаслідок удару загинула 20-річна дівчина, двоє людей поранено, знищено дев’ять житлових будинків", — повідомили у поліції Київської області.

Сьогодні, 9 березня, російські окупанти обстріляли селище біля Києва з реактивних систем залпового вогню "Град". Під обстрілом опинилися приватні будинки мирних мешканців у Калинівці. Поки що відомо, що важко поранена жінка, її доправили у лікарню в Броварах. Інформація щодо інших постраждалих та руйнувань у Калинівці внаслідок обстрілів уточнюється. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварському районі Київської області українські військові знищили колону російських окупантів з реактивної системи залпового вогню "Град". Вцілілі втікачі розбіглися по найближчим селищам.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області українські військові збили чергову крилату ракету російських окупантів. 

Читайте також, що під Броварами помітили колону білоруських військ. Бойова техніка армії Білорусі має позначку "О".

Читайте также