Від авіаудару на Київщині зруйноване селище (ФОТО)

Є загиблі та поранені

Російські окупанти у вівторок, 8 березня, завдали авіаудару по селищу, розташованому на межі Київської та Житомирської області. Про наслідки обстрілів повідомили у Національній поліції України у Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, внаслідок обстрілу селища Пісківка одна людина загинула, ще двоє мирних мешканців отримали поранення. У населеному пункті зруйновані дев’ять осель.

"8 березня о 21.30 російська авіація завдала удару по селищу Пісківка в Бучанському районі. Ворог скинув бомби просто на житлові будинки мирного населеного пункту. Внаслідок удару загинула 20-річна дівчина, двоє людей поранено, знищено дев’ять житлових будинків", — повідомили у поліції Київської області.

Сьогодні, 9 березня, російські окупанти обстріляли селище біля Києва з реактивних систем залпового вогню "Град". Під обстрілом опинилися приватні будинки мирних мешканців у Калинівці. Поки що відомо, що важко поранена жінка, її доправили у лікарню в Броварах. Інформація щодо інших постраждалих та руйнувань у Калинівці внаслідок обстрілів уточнюється. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Броварському районі Київської області українські військові знищили колону російських окупантів з реактивної системи залпового вогню "Град". Вцілілі втікачі розбіглися по найближчим селищам.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області українські військові збили чергову крилату ракету російських окупантів. 

Читайте також, що під Броварами помітили колону білоруських військ. Бойова техніка армії Білорусі має позначку "О".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися