Під Києвом під час евакуації людей затримали мародерів

Рецидивістів затримали у Білогородці

Під час евакуації мешканців окупованих міст правоохоронці затримали кілька мародерів на викраденій автівці. Про це повідомив Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов, передають "Коментарі".

"Сьогодні у Білогородці під час евакуації мешканців Бучі, Ірпеню, Ворзеля та Бородянки була затримана група підозрюваних у мародерстві на автомобілі Mercedes. Четверо чоловіків намагалися перетнути пункт пропуску без документів", — зазначив Усов.

За його словами, мародерів затримали співробітники Національної поліції та Служби безпеки України. Чоловіки виявилися раніше судимі, а автомобіль — крадений.

"Координацією перевірки документів на виявлення підозрілих осіб спільно з працівниками СБУ та Національної поліції займається Управління транспорту та міської мобільності Департаменту транспортної інфраструктури Київської міської державної адміністрації", — додав заступник мера Києва.

Як розповів заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко, сьогодні, 11 березня, з Бучі та Гостомелю вдалося евакуювати 2800 людей. Зокрема, з Бучі виїхали 1800 людей, ще тисяча — з Гостомелю. У Білогородці людям надають першу допомогу.

"Також доправили в безпечне місце поранених з Бучанської лікарні… Забезпечується подальша логістика в Київ та у разі потреби — на захід країни", — зазначив Тимошенко.

Нагадаємо, з центру Броварів до Києва запустили автобусний маршрут. Автобуси відправлятимуться від будівлі "Укрпошта" на Майдані Свободи в Броварах та доставлять пасажирів до столичного залізничного вокзалу "Дарниця".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Борисполі евакуацію не проводять, але місцева влада та правоохоронці допомагають мирним мешканцям організовано, або самостійно виїхати на захід України. Влада та правоохоронці забезпечують виїзд маломобільних людей, малозабезпечених сімей та жінок українських захисників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


петр

12 березня 2022, 13:46

по закону военного времени- морадеров надо растреливать на месте

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися