Російські окупанти розстріляли автівку мешканців Макарова (ФОТО)

Люди прямували на евакуацію

У Бучанському районі російські військові відкрили вогонь по автомобілю з цивільними людьми, які прямували на евакуацію. Про це повідомили у поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, окупанти розстріляли автівку під білим прапором. Внаслідок розстрілу загинули двоє мирних мешканців зруйнованого міста Макаров.

"На трасі між Липівкою та Калинівкою ворог здійснив постріли по автівці жителів Макарова, які намагались виїхати з блокади. В результаті обстрілу, 63-річний чоловік та його 31-річна невістка загинули на місці", — повідомили в поліції.

У Київській області сьогодні, 13 березня, евакуюють населення з ірпінського та броварського напрямків. Зі зруйнованого міста Бородянка до Житомиру відправлять 25 автобусів для евакуації людей. Автобуси будуть відправлені з Пісківки. У Броварському районі Київської області сьогодні, 13 березня, працюватимуть три маршрути для евакуації мирного населення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Баришівському районі Київської області біля села Перемога російські військові під час евакуації розстріляли колону жінок та дітей. Загинуло семеро людей, серед загиблих — дитина. Згодом Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило, що мешканці намагалися виїхати самостійно.

Нагадаємо, з центру Броварів до Києва запустили автобусний маршрут. Автобуси відправляються від будівлі "Укрпошта" на Майдані Свободи в Броварах та доставляють пасажирів до столичного залізничного вокзалу "Дарниця". Окрім того, з 13 березня запроваджується автобусний рейс з села Княжичі до Києва. Автобуси доставлять мешканців до столичного залізничного вокзалу "Дарниця". Маршрут працюватиме щоденно, відправлення о 10:00 від Будинку культури.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися