Під час обстрілів Виноградаря та Куренівки постраждали десятки людей (ФОТО)

Столичні правоохоронці продовжують фіксувати злочини російської армії

У столичній прокуратурі продовжують документувати наслідки обстрілів російських окупантів на території Києва. Цього тижня експерти документували наслідки обстрілів Виноградаря та Куренівки, повідомили у прокуратурі Києва, передають "Коментарі".

За даними відомства, прокурори та слідчі поліції провели огляд об’єктів цивільної інфраструктури Подільського району зокрема. Правоохоронці та експерти оглянули знищений авіаударами ТРЦ "Ретровіль", житлові будинки та заклади освіти на території житлових масивів Куренівка та Виноградар.

"Протягом березня 2022 року за наслідками ракетних ударів по об’єктам цивільної інфраструктури було вбито 12 та поранено 17 осіб з числа мирного населення. Крім того, завдано значних руйнувань об’єктам житлового та комерційного призначення", — повідомили у Київській міській прокуратурі.

В межах розслідування кримінальних проваджень проводяться необхідні експертизи для встановлення обставин події та розміру завданих збитків. Слідчі дії тривають. У столичній прокуратурі нагадали, що якщо ви стали свідком чи жертвою воєнного злочину російської армії, фіксуйте та надсилайте докази на електронну платформу:https://warcrimes.gov.ua.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві прокурори спільно з поліцією оглянули місця ураження ворожими обстрілами території олімпійської бази "Святошин", на якій, зокрема, знаходиться тренувальна база ФК "Шахтар".

Нагадаємо, у Києві прокурори та поліцейські документують наслідки авіаційних та ракетних обстрілів у Деснянському районі столиці. Подробиці — в нашому матеріалі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися