На Київщині затримали іноземця з символікою російських спецслужб (ФОТО)

Ще у двох затриманих виявили підроблені документи

На Київщині прикордонники затримали іноземця з символікою російських спецслужб, а у двох інших виявили підроблені документи. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України, передають "Коментарі".

За даними прикордонників, на блокпосту у Київській області під час перевірки документів в речах іноземця знайшли символіку російського спецназу, компас, ніж, а також в блокноті виявили записи з контактами осіб країни-агресора. З’ясувалося, що попри заборону в'їзду в Україну на три роки, чоловік не покинув територію України. У нього також була довідка з органу позбавлення волі про судимість та відбування покарання на території Росії.

Ще у двох іноземців на Київщині прикордонники виявили підроблені водійські посвідчення. Громадянин Молдови перевищив і термін перебування в Україні, а громадянин Вірменії їхав з фальшивим водійським посвідченням та без документа, що посвідчує особу. Обидва іноземця прямували до Києва. Прикордонники передали чоловіків поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що фахівці державного концерну "Укроборонпром" досліджують знищену бойову російську техніку, а українські конструктори планують її відтворити. Один з таких екземплярів — БМД-4М2 "Синиця". Її особливість в удосконаленій системі наведення та розпізнаванні цілей. БМД-4М2 автоматично розпізнає свою й ворожу бронетехніку шляхом ідентифікації умовних позначок — таких як "V", "Z", "O", чим маркована бойова техніка РФ.

Читайте також, що над Бучею збили російський шпигунський безпілотник, другий за цей місяць.

Джерело: https://dpsu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися