На Київщині селянин холоднокровно розстріляв фермера (ВІДЕО)

Стали відомі подробиці моторошного вбивства

В Обухівському районі селянин холоднокровно розстріляв фермера через гроші. Подробиці розповів начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

"В Обухівському районі  житель села Барахти позбавив життя 74-річного місцевого підприємця. Під час суперечки нападник дістав рушницю та почав стріляти по автомобілю знайомого. Потерпілий загинув на місці", — розповів Нєбитов.

Поліцейські з’ясували, що 70-річний чоловік вбив підприємця коли той привіз борг, а суперечка почалася через вимоги сплатити відсотки.

"Привіз мені орендатор гроші, і почав "коні мочить" свої. Він мені каже, що не буде платити свої та не віддасть гроші. Я пішов, сказав, що за документами, взяв рушницю і вистрелив прямо в кабіну", — заявив стрілок.

Стрільця затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За умисне вбивство пенсіонеру загрожує до 15 років тюрми. Затриманому вже оголосили підозру.

затримали виконавців замовних вбивств. До банди кілерів входили двоє іноземців. За жертвою певний час вели спостереження. Для цього орендували автомобілі, які планували спалити, аби "замести" сліди злочину. Спецоперацію з затримання найманих вбивць українські правоохоронці провели після того, як кілери визначились з датою замаху. Банду іноземців затримали в Ірпені.

Нагадаємо, в Печерському районі Києва затримали чоловіка за крадіжку з автомобіля енергетиків. Автомобіль обікрали в центрі столиці в той час, коли енергетики виконували аварійні роботи. З салону викрали службовий планшет одного з працівників енергетичної компанії. Інцидент стався на бульварі Міхновського (до перейменування — Дружби народів). 

Читайте також, як у Києві п’яний чоловік напав на працівника бригади швидкої медичної допомоги.

Читайте также