У Києві група осіб до смерті побила чоловіка на очах у його родини

Компанія вживала алкогольні напої та голосно лаялася, через що потерпілий зробив молодикам зауваження

Розпочався суд над трьома молодиками, які в Києві побили до смерті чоловіка на очах у його родини. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передають "Коментарі".

Трагічний інцидент стався 23 липня 2022 року на березі озера Дідорівка в Голосіївському районі столиці. Між 47-річним чоловіком, який відпочивав на озері з дружиною і дитиною, і групою молодих людей виник конфлікт.

Компанія випивала і голосно вживала ненормативну лексику, тому потерпілий зробив зауваження молодим людям. Під час сварки учасники компанії, які мали значну перевагу в кількості, завдали чоловікові багато ударів по голові та тілу. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Правоохоронці затримали зловмисників. Орган досудового розслідування кваліфікував їх дії як тяжкий злочин проти громадського порядку, що полягав в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, а також в явній неповазі до суспільства з особливою зухвалістю, вчиненому групою осіб.

За результатами підготовчого засідання суд планує розглянути обвинувальний акт та задовольнити клопотання прокурора про продовження раніше обраних запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою без права внесення застави для всіх підозрюваних.

Винуватцям загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 10 років.

Нагадуємо, що на Київщині сталася кривава сварка між братами. До поліції надійшло повідомлення від медперсоналу про пацієнта з ножовим пораненням. Правоохоронці, які прибули на місце, дізналися, що між двома чоловіками виник конфлікт. В результаті сварки молодший брат ударив старшого кухонним ножем у живіт.

Читайте также