У Києві жінка під наркотиками перевозила речовини в авто (ФОТО)

У столиці жінка керувала автомобілем під дією наркотиків

У Києві патрульні виявили порушницю правил дорожнього руху з наркотиками, пристроєм для вживання заборонених речовин та ознаками сп'яніння. Про це повідомляє столична патрульна поліція, передають "Коментарі".

Інцидент стався в Солом'янському районі Києва. Поліцейські помітили автомобіль Ford, водій якого, вочевидь, забув, де в автомобілі перемикач поворотів.

Правоохоронці зупинили транспортний засіб. За кермом перебувала 43-річна жінка. Інспектори одразу помітили у неї ознаки наркотичного сп'яніння, але жінка відмовилася проходити огляд.

У ході поверхневого огляду автомобіля патрульні виявили на задньому сидінні зіп-пакети з порошкоподібними речовинами, згортки із сумнівним вмістом та саморобний пристрій для куріння марихуани.

Патрульні затримали громадянку. Також інспектори викликали слідчо-оперативну групу та склали на затриману всі необхідні адміністративні матеріали.

Нагадуємо, що в Києві виявили місце вирощування марихуани. В Оболонському районі Києва співробітники поліції викрили чоловіка у зберіганні та збуті наркотиків та затримали зловмисника.

Читайте также