Київ обстріляли дронами-камікадзе: подробиці

Що відомо про повітряну атаку на столицю

У Київській міській військовій адміністрації розповіли про ситуацію після нічної повітряної атаки російських окупантів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на керівника відомства Сергія Попка.

За його словами, російські окупанти запустили в напрямку Києва баражуючі боєприпаси типу "шахед". Українські Сили Протиповітряної оборони знищили усі ворожі ударні безпілотники.

"Силами нашої ППО усі повітряні цілі знищені. Вкотре дякуємо їм за відмінну роботу. За даними на цю мить —без жертв та руйнувань", — заявив Попко.

Начальник Київської міської військової адміністрації додав, що інформація щодо наслідків нічного обстрілу столиці уточнюється. Повітряна тривога у Києві тривала кілька годин.

Нагадаємо, 9 березня російські окупанти обстріляли аеробалістичною ракетою "Кинджал" об'єкт інфраструктури у Києві в Голосіївському районі столиці. Ліквідація наслідків тривала понад три доби. Енергетики частково застосували екстрені відключення електроенергії. Майже добу без тепла були 40% киян. У Святошинському районі Києва уламками ракети поранено три людини. Також рештки збитої ракети пошкодили автомобілі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що що в Оболонському районі Києва сталася пожежа на станції технічного обслуговування, розташованій на території заводу. Загасити пожежу на площі 100 квадратних метрів вдалося за пів години. Причину пожежі встановлюють. 

Читайте також, що про наслідки ракетних атак на Київ розповіли рятувальники.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/1183


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися