У Києві постали перед судом підозрювані у вбивстві військового

Досудове розслідування завершено

У Києві троє підозрюваних у вбивстві військовослужбовця через дорожній конфлікт постали перед судом. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

Столична прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно трьох осіб, причетних до дорожнього конфлікту, внаслідок якого загинув військовослужбовець.

Інцидент стався 21 жовтня 2022 року в Голосіївському районі Києва та викликав суспільний резонанс.

За результатами розслідування, між потерпілим, який перебував за кермом автомобіля Hyundai, та водієм Lexus стався конфлікт щодо першочерговості проїзду. Під час суперечки пасажири автомобіля Lexus побили потерпілого. Після цього водій Lexus вистрілив у військовослужбовця і втік разом зі товаришами. Від отриманих поранень 34-річний потерпілий помер.

Правоохоронці затримали фігурантів по "гарячих слідах". 

Дії водія Lexus кваліфіковано як умисне вбивство, вчинене з хуліганських мотивів. Дії інших підозрюваних кваліфіковано як хуліганство, що супроводжувалося особливою зухвалістю, вчинене групою осіб із застосуванням предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень. 

Наразі досудове розслідування завершено. 

Обвинувальний акт відносно трьох зловмисників, які перебувають під вартою, скеровано до Голосіївського районного суду міста Києва для розгляду по суті.

Нагадуємо, що правоохоронці Київської області викрили мешканця Дніпропетровської області, який оформив кредити на суму понад 2 мільйони гривень на безвісти зниклих військовослужбовців Збройних сил України.

Читайте также