Фігуранту вечірок зі зґвалтуваннями у Києві повідомили про підозру (ФОТО)

21-річний блогер був співучасником сексуального насильства

Третьому фігуранту "п'яних вечірок" з сексуальним насильством у Києві оголошено про підозру. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Як розповів очільник поліції Андрій Нєбитов, 21-річний блогер був співучасником сексуального насильства та здійснення відеофіксації злочинних дій. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Компанія молодиків доводила дівчат до стану безпорадності, змушувала виконувати непристойні дії сексуального характеру, після чого глумилась із потерпілих в соцмережах.

1 лютого слідчі поліції Київської області разом із оперативниками кримінальної поліції Національної поліції та прокурорами столичної області провели обшуки за місцем мешкання фігурантів у Києві та Івано-Франківській області та підтвердили причетність до злочину групи осіб.

Нагадуємо, що у скандалі зі зґвалтуваннями дівчат у Києві "засвітився" український футболіст. 2 лютого у ЗМІ з'явилася інформація, що одним з учасників п'яних вечірок, на яких дівчат накачували транквілізатором та знущалися з них, був український футболіст, колишній нападник тернопільської "Ниви".

Читайте также