У Києві заарештували ще одного з організаторів скандальних вечірок (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

У Києві ще одного з організаторів скандальних вечірок зі зґвалтуваннями взяли під варту. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, другому організатору п’яних вечірок у Київі призначили 600 тисяч застави.

"Київський апеляційний суд збільшив заставу та взяв під варту ще одного учасника групи, що чинила сексуальне насильство над дівчатами, знімали непристойності на відео і поширювали в мережі. 22-річного уродженця Івано-Франківщини доставили в СІЗО", — розповів Нєбитов.

Керівник Національної поліції України в Київській області нагадав, що першого лютого поліція оголосила про підозру молодикам, які доводили дівчат до стану безпорадності та змушували виконувати непристойні дії. Досудове розслідування триває. Одного з організаторів "п'яних вечірок" взяли під варту в залі суду у Києві 17 квітня. Йому призначили заставу в розмірі понад пів мільйона гривень.

скандалі зі зґвалтуваннями дівчат у Києві "засвітився" український футболіст. У ЗМІ з'явилася інформація, що одним з учасників "п'яних вечірок", на яких дівчат накачували транквілізатором та знущалися з них, був український футболіст, колишній нападник тернопільської "Ниви". Третьому фігуранту "п'яних вечірок" з сексуальним насильством у Києві оголошено про підозру: 21-річний блогер був співучасником сексуального насильства та відеофіксації злочинних дій. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві стався вибух у Деснянському районі столиці. На житловому масиві Троєщина на вулиці Милославській внаслідок вибуху гранати травмовані жінка та чоловік. Поліція затримала чоловіка, який від ревнощів намагався вбити свою знайому та її друга. Подробиці можна подивитись на відео.

Читайте також, що у Києві затримали чоловіка, який до смерті побив рідного брата.

Читайте также