Оприлюднена оперативна інформація щодо повітряної атаки на Київ

Що розповіли у військовій адміністрації столиці

Сьома повітряна атака з початку травня була на Київ. Про це розповів начальник Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергій Попко, передають "Коментарі".

"За попередньою інформацією, до опівночі рашисти запустили в повітряний простір навколо столиці дрони-розвідники. Скоріше за все — для виявлення позицій нашої ППО", — повідомив Попко.

За його словами, всі безпілотники, що рухалися в напрямку Києва були знищені на дальніх підступах.

"Після опівночі була повітряна тривога, пов’язана із атакою ймовірно крилатих ракет, запущених зі стратегічних бомбардувальників з Каспійського напрямку! Але в повітряному просторі навколо столиці таких крилатих ракет зафіксовано не було", — заявив начальник КМВА.

За попередніми даними, руйнувань та травмованих в місті немає.

"Дані оперативного зведення оновлюються і уточнюються. Слідкуйте за новими повідомленнями. Неухильно дотримуйтеся правил безпеки при оголошені повітряної тривоги!" — додав Попко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рівень загрози наступу російських окупантів на Київ з півночі. На території Білорусі зараз перебувають авіаційне угруповання та угруповання наземних сил російських військ загальної чисельністю до 2,5 тисяч осіб. На території Брянської та Курської областей РФ перебувають до 17 тисяч російських військових. Ситуація на північному кордоні України стабільна та контрольована. Зараз загрози наземних наступальних дій як з території Білорусі, так і з території Курської та Брянської областей РФ немає.

Читайте також, що розповіли про наслідки обстрілів Києва та пожежі рятувальники.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/1690


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


hjy

14 травня 2023, 09:30

и не забудьте собрать комуналку пока не разбомбили город

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися