Рятувальники розповіли про наслідки обстрілів Києва (ФОТО)

Оприлюднені фото та нові подробиці

У Києві внаслідок нічної атаки безпілотників виникло кілька пожеж, є руйнування будинків та автомобілів. Про наслідки обстрілів розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, пожежі та руйнування внаслідок влучання уламків збитих ворожих безпілотників зафіксовані у Солом’янському, Святошинському та Голосіїївському районах Києва.

"За попередніми даними, загалом постраждало чотири людини, з яких одна особа від отриманих травм була госпіталізована до медичного закладу. Інформація щодо потерпілих уточнюється", — повідомили в ДСНС України у Києві.

У Солом’янському районі:

·       у дворі житлового будинку загасили пожежу в автомобілі;

·       на відкритій території виникла пожежа трав'яного настилу на площі один гектар, яку оперативно ліквідовано;

·       пошкоджено резервуар (5 тон) з витоком дизельного палива (без загоряння). На стоянці пошкоджено 15 вантажних та 5 легкових автомобілів. Проводилося відкачування палива та обвалування.

У Святошинському районі:

·       зафіксовано падіння уламків на житловий будинок (без загоряння). Пошкоджено фасад будівлі та вікна. Уламками пошкоджено 5 автомобілів, що були припарковані біля будинку.

·       уламками пошкоджено газову трубу високого тиску з послідуючим горінням газового факелу. Газ перекрито, пожежу ліквідовано. У поруч розташованому житловому будинку у двох під'їздах з 1 по 13 поверхи пошкоджено віконні блоки та 6 автомобілів, що були припарковані неподалік.

У Голосіївському районі:

·       сталося падіння уламків на відкритій місцевості з подальшим їх горінням та горінням сміття на площі 10 кв. м Пожежу вогнеборці ліквідували.

Окрім того, у Шевченківському районі Києва сталось падіння уламків збитих дронів на окрему двоповерхову будівлю. Було пошкоджено газову трубу високого тиску з горінням газового факелу.

Нагадаємо, викрили шпигуна російських окупантів в результаті спецоперації у Києві та Донецькій області. На початку повномасштабного вторгнення російських військ киянин збирав для окупантів інформацію про місця базування Сил оборони у Києві. Намагаючись уникнути відповідальності, киянин мобілізувався до лав одного з підрозділів ЗСУ, який задіяний на Авдіївському напрямку в Донецькій області. Співробітники СБУ затримали шпигуна в одному з фронтових міст Донецького регіону.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рівень загрози наступу російських окупантів на Київ з півночі. На території Білорусі зараз перебувають авіаційне угруповання та угруповання наземних сил російських військ загальної чисельністю до 2,5 тисяч осіб. На території Брянської та Курської областей РФ перебувають до 17 тисяч російських військових. Ситуація на північному кордоні України стабільна та контрольована. Зараз загрози наземних наступальних дій як з території Білорусі, так і з території Курської та Брянської областей РФ немає.

Читайте також, що на підльоті до Києва українські військові збили гіперзвукову ракету "Кинджал".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися