У підозрюваної в ДТП депутатки Київради вилучили посвідчення водія

Відбулося чергове засідання суду щодо справи Ярини Ар’євої

У підозрюваної в ДТП депутатки Київської міської ради Ярини Ар’євої на два місяці вилучили посвідчення водія. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської міської прокуратури.

За даними відомства, суд на два місяці обмежив право керування транспортним засобом підозрювану у вчиненні ДТП у стані наркотичного сп’яніння з тяжкими наслідками депутатку Київради. Таке рішення сьогодні, 24 травня, ухвалив Шевченківський районний суд Києва. Суд також постановив вилучити у підозрюваної посвідчення водія та здати на зберігання слідчому на час тимчасового обмеження.

Депутатці Київської міської ради повідомили про підозру у вчиненні ДТП з тяжкими наслідками у стані наркотичного сп’яніння. Дорожньо-транспортна пригода сталася 27 листопада 2022 року у Києві. Керуючи автомобілем Volkswagen Polo в стані наркотичного сп’яніння, водійка рухалася по проспекту Степана Бандери у напрямку вулиці Богатирської. На нерегульованому пішохідного переході, депутатка збила жінку-пішохода. Внаслідок ДТП потерпіла отримала численні травми.

В столичній прокуратурі зазначили, що 23 травня 2023 року суд обрав підозрюваній в скоєнні ДТП з тяжкими наслідками запобіжний захід у вигляді домашнього арешту з 20:00 до 06:00 строком на два місяці. В прокуратурі з цим не згодні та мають намір оскаржувати рішення суду. Підозрювана Ярина Ар’єва визнала провину в аварії, але не у вживанні наркотиків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області затримали посадовців за отримання хабарів. Повідомлено про підозру чотирьом працівникам Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області та приватному підприємцю за фактами вимагання й отримання хабарів. Слідство встановило, що начальник і заступник одного з відділів Головного управління Держпродспоживслужби в Київській надавали двом підлеглим спеціалістам вказівки створювати штучні перешкоди підприємцям під час реєстрації сільськогосподарської техніки.

Читайте також, як керівник компанії "Київміськбуд" замість добудови ЖК будує собі імперію.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися