У Київській області фіксують наслідки ворожих обстрілів (ФОТО)

Що відомо про пошкодження внаслідок повітряної атаки

У Київській області внаслідок потужного обстрілу безпілотниками російських окупантів є пошкодження будинків та автомобілів. Про наслідки повітряної атаки розповіли в Київській обласній військовій адміністрації та в поліції, передають "Коментарі".

Російські окупанти вкотре атакували Київщину з неба. Сили Протиповітряної оборони України знищили усі ворожі повітряні об’єкти.

"Поліція фіксує наслідки  падіння уламків в кількох районах області. Маємо незначні ушкодження транспортних засобів та будинків. На щастя, серйозних руйнувань немає", — розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов.

За його словами, цієї ночі поліцейські отримали 78 повідомлень про проліт повітряних об’єктів від очевидців.

"Дякую громадянам за своєчасне повідомлення про небезпеку, а силам ППО за успішну ліквідацію ворожих безпілотників. Вкотре наголошую — під час повітряної тривоги перебувайте в укриттях! Подбайте про свою безпеку та безпеку оточуючих", — додав Нєбитов.

Керівник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко поінформував, що фактів влучань ворожих дронів в регіоні не зафіксовано.

"Внаслідок падіння уламків в одній із громад є незначні пошкодження приватного будинку – вибиті вікна, в іншій – вибило вікна в одному із закладів харчування", — повідомив Кравченко.

Посадовець зазначив, що відповідні служби вже працюють над усуненням наслідків атаки. Власникам пошкоджених будівель пообіцяв надати всю необхідну допомогу.

"Падіння уламків призвело до лісової пожежі та займання трав’яної підстилки в декількох місцях. Вони оперативно локалізовані. Також зафіксовано загоряння причепу вантажного автомобіля – пожежа ліквідована, ще в одній з автівок пошкоджені вікна", — розповів Київської обласної військової адміністрації.

Оперативні групи продовжують роботу з фіксування наслідків падіння уламків збитих безпілотників російських окупантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві внаслідок потужного обстрілу безпілотниками російських окупантів є пошкодження будинків, постраждалі та загиблий. Про наслідки потужної повітряної атаки розповіли в Київській міській державній адміністрації та у військовій адміністрації столиці.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків загасили масштабну пожежу, яка виникла внаслідок перекидання бензовозу. Водій вантажного автомобілю загинув під час вибуху.

Читайте також, що у Києві на блокпосту п’яний суддя на смерть збив військового.

Читайте также